Стрілка, який вбив шістьох людей в Росії, шукають в Україні

22 квітня вдень у Бєлгороді до магазину "Мисливець" під'їхав позашляховик BMW, з якого вийшов чоловік і почав стріляти по людях у магазині, а потім - на вулиці. На місці загинуло п'ятеро людей, зокрема 14-річна школярка. 16-річна дівчина померла в операційній.

Бєлгородського вбивцю, що розстріляв шістьох людей, шукають зокрема в трьох прикордонних областях України - Харківській, Луганській і Сумській, повідомляє "Українська правда".

Про це повідомили в Управлінні МВС РФ у Білгородській області.

"Більш як 1200 співробітників поліції зайняті оперативним відпрацюванням території обласного центру, на пошук підозрюваного орієнтовано весь особовий склад органів внутрішніх справ Бєлгородської області і всього Чорноземного району", - йдеться в повідомленні.

За їх словами, інформацію про злочинця передано співробітникам управлінь МВС України в Харківській, Луганській і Сумській областях.

На орієнтування на підозрюваного працюють й інші силові відомства регіону, зокрема прикордонна і митна служби.

З настанням ранку вівторка роботу поліції Бєлгорода перебудовано з урахуванням вимог до забезпечення безпеки населення.

Частина нарядів патрульних служб поліції буде перекинута до дошкільних та освітніх установ на час проведення занять.

Особу, що підозрюється у здійсненні злочину, встановили за автомобілем, який зареєстрований на його батька. Раніше чоловік був чотири рази судимий, зазначає ТСН.

Як повідомляє джерело у поліції, зі слів батька підозрюваного Олександра Помазуна, його син узяв з дому мисливські рушниці "Сайга" та "Іж", а також травматичний пістолет.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

watch?feature=player_embedded&v=DI7SLEzT1tQ

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>