Смертельну аварію спричинив священик

Ця автопригода трапилася у ніч з 20 на 21 квітня біля села Селець Турійсько району на автодорозі Ковель-Львів. На немалій швидкості "БМВ", за кермом якого перебував мешканець Володимира-Волинського - 36-річний священнослужитель - зіткнувся з автомобілем "Форд Ескорт". Водій останнього, житель Ковеля, загинув на місці пригоди.

Як стало відомо з поінформованих джерел, винуватцем аварії є священик, який до того ж, керував не своїм автомобілем. Після зіткнення "ВМW" відлетів і повис на дереві. Водій автомобіля одразу втік з місця пригоди. Його супутник і теж священик, вибравшись з салону, спочатку залишався, та коли пересвідчився що власник "Форда" помер, наслідував приклад свого знайомого. Згодом водій "БМВ" сам звернувся до лікарні, а вже звідти про пацієнта повідомили правоохоронців. Є підозра, що священики у день аварії вживали спиртне, але тепер довести це буде непросто.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>