Пропозиція робочої сили на Волині в 20 разів перевищує потребу в ній

Впродовж січня-березня цього року в державній службі зайнятості області перебувало майже 18 тис. безробітних волинян. За сприяння цієї служби цьогоріч працевлаштовано 1,4 тис. осіб, або 7,6% охочих працювати, повідомили у Головному управлінні статистики у Волинській області.

Пропозиція робочої сили в області в 20 разів перевищує потребу в ній, а в Ратнівському, Турійському, Горохівському та Шацькому районах - пропозиція у 86 - 113 разів. Найменша диспропорція зберігається у Луцьку та Локачинському районі - 10 та 13 осіб на кожне вакантне місце.

Офіційний статус безробітних станом на 1 квітня мали 13,6 тис. волинян, або 2,2% населення працездатного віку, з них кожні шестеро з десяти - мешканці міських поселень, 55% - жінки, майже половина - молодь віком до 35 років. Середньооблікова кількість безробітних, які отримували допомогу із Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття впродовж березня склала 10,4 тис. осіб, кожен з них отримав в середньому по 1005 грн.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>