“Волинь” грала потворно – Анатолій Демяненко про матч своєї команди з “Таврією”

Анатолій Демяненко після матчу до уже раніше озвучуваних причин безпорадного стану ввіреної йому команди знайшов ще одну. Мовляв футболісти грали повільно, бо добиралися у Крим потягом. Цікаво, але цей вид транспорту, а ще частіше автобус, не заважав "Волині" Віталія Кварцяного достойно виглядати під час виїзних матчів.

- Команда провалила перший тайм. Це зрозуміло, тому що ми добиралися сюди потягом, їхали цілу добу. Плюс ті проблеми, які у нас є. У другій таймі ніби і хотіли, але результат був зроблений ще в першій половині, в якій ми багато помилялися і грали потворно, - зазначив Анатолій Демяненко. - Ви розумієте, яке положення в клубі, тому просив їх. Начебто і старалися, але цього у футболі зараз мало. Треба ще і майстерність, і усе інше. Команда в дуже важкому психологічному стані, а психологія у футболі грає дуже велику роль.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>