Руденська дорога «просить» рятівного ремонту

Прийшла довгождана весна і в наше рідне село Рудка-Козинська Рожищенського району. Але весняного настрою ми не маємо. Так як з таненням снігу до нас прийшла біда – дорога до села вщент зруйнована. Та у руйнації винна не лише природа, але й люди. Вони викупили дерева і стали зрізати насадження, завдяки яким укріплювалася і трималася від розсунення насипна гравійована дорога. Ці деревця 40 років тому садили учні нашої школи. А на готовеньку деревину у бізнесових колах швидко знайшлися загребущі «хазяї». Своїми роботами і важкою технікою почали руйнувати дорогу, ремонт якої не робився ще з часів укладення у 1971 році (здійснювалося лише грейдерування). Так на кого нам нарікати? На весну, яка принесла сніг і воду, чи на підприємця, який своєю технікою розбив мокру дорогу, по якій уже неможливо ні проїхати, ні пройти? Навіть неодноразові звернення і прохання (голови райдержадміністрації до підприємця) припинити це не давали ніякого результату. А що робити нам, простим жителям села, які добираються щодня у районний та обласний центри? Дерева не давали снігові перемітати дорогу, оскільки вона з високої перетворилася на польову. Остання завірюха паралізувала рух транспорту, а нині маршрутки та машини застрягають тут в болоті. Тож нам немає чого чекати наступної зими, потрібно вирішувати проблему уже сьогодні. Хочемо звернутися до підприємця А.В. Шинкарука, з вини якого дорога у такому стані, з вимогою відремонтувати її.

Сподіваємося, що влада і відповідні служби проконтролюють діяльність цього трудівника і не дадуть далі збиткуватися над дорогою і людьми.

О.Є. Кантерук, Т.В. Черепковський,

Л.Т. Кот, Н.Є. Рель,

О.А. Козел, всього 138 підписів

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>