Із Криму “Волинь” повернулася на щиті

"Таврія"-"Волинь" - 3:0

 

Голи: 1:0 - Гуменюк, 10. 2:0 - Гаджиєв, 45. 3:0 - Шиндер, 90+2.

"Таврія": 1. Кахріман, 5. Єзерський - к, 8. Едуардо, 17. Шиндер, 18. Назаренко (16. Не, 89), 20. Буссаіді, 21. Павленко, 27. Гомес, 30. Гуменюк (4. Любічіч, 90+3), 44. Путраш, 90. Гаджиєв (10. Фещук, 82).

"Волинь": 1. Старцев, 3. Сімінін - к, 14. Масло, 18. Приндета, 38. Насонов (2. Овонікоко, 76), 89. Лопес, 15. Шандрук, 24. Ізворану (35. Стевич, 34), 90. Пилипчук, 11. Савич (19. Бабир, 63), 17. Павлов.

Попередження: Едуардо (42), Гаджиєв (45), Павленко (81), Назаренко (84) - Шандрук (6), Ізворану (29), Приндета (50).

 

Навіть не зважаючи на сьогоднішній стан луцької "Волині" поразка від "Таврії", та ще й з таким крупним рахунком після, 90 хвилин очного протистояння практично рівних суперників виглядала нелогічною. Нині сімферопольська команда теж переживає серйозні проблеми. Як у "Волині", так і у "Таврії" є організаційні проблеми в клубах. В обох командах зробили ставку на тренерів динамівської школи, які поки не виправдовують сподівань. Ні команда Анатолія Демяненка, ні команда Олега Лужного так і не випрацювали якогось свого почерку з новими тренерами. Тому цілком логічним підсумком у такому протистоянні могла б стати нічия. Єдине, у чому мали перевагу кримчани - психологія. Краща мотивація і більш зрозуміле майбутнє, змушували підопічних Олега Лужного грати на перемогу.

перший тайм був за господарями поля, хоча і їхні дії були далекі від феєрії. 10 хвилин нудної боротьби у центрі поля підсумував гол Гуменюка. Останній вразив ворота Старцева з неймовірної позиції - практично лежачи на захиснику "Волині" та ще й з гострого кута. Асистував автору гола Гаджиєв. Наступного пожвавлення у грі довелося чекати ще 10 хвилин. Тепер уже сам Гаджиєв опинився на вістрі атаки, але партнер в останній момент віддав йому пас занадто сильно. Буквально одразу непогана відповідь вийшла у "Волині". Пилипчук вдало зіграв на підборі і без підготовки пробив з лінії штрафного майданчика. Голкіпер "Таврії" Кахріман був застигнутий зненацька і ледь не закинув м'яча у свої ворота. На жаль для лучан і на щастя для господарів обійшлося кутовим. "Волинь" уже повністю вирівняла гру, але пропустила вдруге на останній хвилині першого тайму. Подвоїв рахунок Гаджиєв. реалізувавши вихід на побачення зі Старцевим. Та цей гол спричинили не стільки помилки лучан у захисті, скільки неуважність суддівської бригади. Ніхто не помітив, що автор голу отримував передачу, перебуваючи зі ще одним партнером по команді в офсайді. Проте з лучан практично ніхто не сперечався, це вкотре підкреслило приреченість у психології підопічних Демяненка.

Та у перерві тренер лучан таки знайшов якийсь підхід до своїх футболістів. "Волинь" ожила і чи не вперше навесні зробила спробу зіграти у двох повноцінних нападаючих. Усі заміни, які робив Анатолій Демяненко у другому таймі, цілком були спрямовані на підсилення атаки, виходячи з наявних виконавців. Зрештою кінцівку гри "Волинь" проводила навіть з трьома номінальними форвардами: Павловим, Бабирем і Овонікоко. Та про результативність цього тріо у нинішньому сезоні статистика практично нічого не говорить. Тож уся загроза воротам "Таврії" надходила від бразильського півзахисника "Волині" Лопеса. Він єдиний, хто ризикував брати гру на себе і намагався пробивати з різних дистанцій. Кілька разів бразилець змушував серйозно працювати Кахрімана. Гарну нагоду забити мав і Пилипчук. Та замість гола престижу лучани знову пропустили. Від оборонців на побачення зі Старцевим втік Шиндер і не залишив шансів голкіперу. Це взяття воріт було надзвичайно прикрим, адже сталося уже у компенсований час. Більше того - це був єдиний удар у площину від "Таврії" за увесь другий тайм.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>