У Луцьку маршрутки їздитимуть за новими маршрутами

На такі тимчасові заходи у міській раді пішли у зв'язку з капітальним ремонтом вулиці Винниченка та перекриттям на ній руху. Проїзд маршрутними транспортними засобами буде організований за тимчасовими схемами (на період до завершення ремонту вулиці Винниченка). Таке розпорядження підписав міський голова Микола Романюк, повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Відповідно до документа, маршрутки № 2, 4, 19, 22, 24, 26, 28, 47, 27, 27а рухатимуться в прямому напрямку - Перемоги, Яровиця, Набережна, Шевченка; у зворотному напрямку - Глушець, Паркова, Волі, Словацького, Шевченка, Набережна, Яровиця, Перемоги.

За маршрутами № 1, 31, 18, 3, 9, 9а, 11, 15, 15а: у прямому напрямку - Перемоги, Яровиця, Набережна, Шевченка, Богдана Хмельницького; у зворотному напрямку - Глушець, Паркова, Волі, Шопена, Перемоги.

За маршрутами № 10, 17, 17-а, 25 та 29 замість ділянки маршруту, що проходить по вулиці Винниченка, автобуси здійснюватимуть рух проспектом Перемоги, вулицями Яровиця, Набережна, Шевченка.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>