На Волині планують висадити 170 тисяч дерев у зелених зонах

На Волині держслужбовці, представники місцевого самоврядування та лісівники, не чекаючи суботника, у п'ятницю 19 квітня, висаджуватимуть дерева поблизу сміттєзвалищ. Про роботи, які будуть здійснюватися в регіоні в рамках Всеукраїнської акції "За чисте довкілля", розповів перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко.

"Загалом ми плануємо висадити майже 170 тисяч дерев та кущів", - додав він.

Водночас наголосив, що в області ще наприкінці березня, як тільки зійшов сніг, розпочали прибирати території в усіх куточках краю. 19-20 квітня волиняни також активно візьмуть участь у благоустрою населених пунктів. Люди впорядкують прибудинкові території, автозупинки, парки та сквери, спортивні та дитячі майданчики.

Під час проведення толок в регіоні планується впорядкувати 15 меморіальних комплексів, 63 пам'ятники, 160 братських могил і 27 індивідуальних захоронень з часів другої світової війни та 869 кладовищ.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>