Кернеса приплутали до героїв-козаків

На що лише не здатна наша славна «п’ята колона»! Нещодавно у ЗМІ прозвучала інформація, що харківського міського голову Геннадія Кернеса нагородили Золотою зіркою «Герой козацького народу»! Про це повідомила Національна рада козаків, яка є ще однією прокремлівською громадською організацією, що пропагує гасло: «Єдиному слов’янському козацтву – єдиний Митний Союз».

Кернес став козацьким героєм «за вагомий внесок у розвиток соціально-економічного, політичного і культурного життя України, а також за великий особистий внесок у справу процвітання наших великих держав, за захист демократії». А ще харківському «козачкові» присвоїли звання «генерал армії МАК» і обрали академіком «Міжнародної академії козацтва» (президент цієї академії і голова Національної Ради козаків України, перший віце-президент Центру «Кремлівська стратегія» Михайло Ямненко) за вагомий внесок у розвиток академічної науки і козацького руху, відродження історичних, культурних, духовних, патріотичних традицій.

До речі, цим почесним званням раніше також були нагороджені Президент України Віктор Янукович, президент Азербайджану Ільхам Алієв, Прем’єр-міністр України Микола Азаров, перший віце-прем’єр Сергій Арбузов, а також ряд інших українських та закордонних діячів.

Щастя для цих хлопців, що на них зараз в Україні нема Гонти і Залізняка. Лише за одне таке знущання над словом «козак», яке ліплять уже і до кернесів, вони, певно, перевернулися у своїй могилі.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>