На Волині затримали нелегалів з В’єтнаму та Чехії

На околиці міста Устилуг, що в Волинській області, прикордонники відділу "Пархоменкове" Львівського загону помітили двох чоловіків, котрі рухались в напрямку державного кордону. Їх зупини за 100 метрів від держрубежу.

Як повідомляють у Державній прикордонній службі України, під час співбесіди один із порушників повідомив, що є громадянином В'єтнаму і мав намір потрапити до Польщі. Його супутником був громадянин Чехії, який мав при собі документи і виконував роль провідника для нелегала. Наразі встановлюються всі обставини правопорушення.

Відзначимо, що кілька останніх років міжнародні злочинні групи, які займаються переправкою нелегалів у Європу, намагалися уникати Волині. "Трафік" нелегальних мігрантів перемістився на Львівщину та Закарпаття, однак нинішня весна засвідчила підвищення активності зловмисників і на волинській ділянці кордону з Євросоюзом.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>