Мати Оксани Макар хотіла накласти на себе руки – довели журналісти

Мати трагічно загиблої в Миколаєві Оксани Макар Тетяна Суровицька намагалася покінчити життя самогубством. Про це повідомив народний депутат Микола Катеринчук.

"Найближчим часом встановлюватимемо пам'ятник на могилі Оксани Макар. За тиждень до річниці загибелі її дочки вона намагалася накласти на себе руки. Лікарі врятували - журналісти дістали брудом, казками про салони, квартири, шуби. Брудну кампанію проти неї розгорнула піар-компанія, яку найняли адвокати вбивць і насильників, щоб більше говорили не про злочин, а про Суровицької: так, вона не ідеальна, у неї важка доля, але це ніякого відношення до смерті її дочки не має", - передає слова Катеринчука "Газета по-українськи" .

Що стосується грошей, які збиралися для Оксани Макар, то нардеп продовжує стверджувати, що вони були витрачені на привезене в якості благодійної допомоги устаткування для Саші Попової.

"Наскільки мені відомо, майже усі гроші вона віддала за устаткування, яке врятувало життя Олександрі Попові", - сказав нардеп.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>