Успішні волинські бізнесмени будуть передавати досвід студентам

У Луцьку Волинський інститут підтримки та розвитку громадських ініціатив спільно з Обласним молодіжним центром праці презентували освітній проект "Profi-Start", який фінансується благодійним фондом Василя Токарського

Ізюминка нової освітньої програми в тому, що викладачами будуть керівники успішних підприємств, що працюють у різних галузях.

Загалом, молоді люди матимуть можливість пройти три освітні рівні проекту: "Мої перші гроші", "Моя успішна професійна кар'єра" і "Мій власний бізнес". Наразі укладено домовленості з п'ятдесятьма бізнесовими структурами, які посвячуватимуть студентів у тонкощі професійного успіху та заробітку.

На тренінговому курсі "Мої перші гроші" студентам розкажуть і покажуть як можна заробляти гроші, не відриваючись від навчання. "Моя успішна професійна кар'єра" - це комплекс тренінгів, де люди, які є безпосередніми роботодавцями, опрацьовуватимуть разом зі студентами навички і вміння, необхідні для гідного виходу на ринок праці й зайняття там конкурентоспроможної позиції. На третьому етапі освітньої програми "Мій власний бізнес" підприємливі молоді люди зможуть знайти застосування своїм бізнес-ідеям. Успішні бізнесмени оцінять, проконсультують і вкажуть вектор, в якому потрібно рухатись на шляху до започаткування власної справи. По закінченню освітньої програми кожен учасник отримає диплом.

Щоб пройти курс тренінгів, потрібно заповнити анкету (звертатися за телефонами: (098) 9222616, (066) 1630008, (0332) 723803 або через електронну пошту: press.vipgi@mail.ru), яку оцінюватиме експертна комісія, причому відбиратимуть тих претендентів, які засвідчать найбільшу мотивацію у анкеті. Кращі, за рішенням комісії, будуть запрошені до навчання.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>