У Луцьку провели міні-футбольний турнір для тих, кому за сто

Звичайно мова йде не про вік футболістів, а про їхню вагу. До участі у турнірі гравців допускали лише після зважування. Мінімальним прохідним балом була позначка 100 кілограмів. Організатори турніру Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області перебрали кілька назв для нього. Спершу змагання охрестили "Волинський центнер", і зрештою зупинилися на "3XL Cup". Тепер під такою назвою він проводитиметься щорічно.

Тривав турнір два дні на паркеті комплексу "Арена Спорт". За перемогу змагалися сім команд. Чемпіонство здобув колектив "Абориген", який складався з ветеранів волинського футболу. Друге місце посіла команда холдингу "ПАККО", третіми стали "Зубри".

Окрім суто футбольних показників, учасників оцінювали і за вагою. Так визначали найважчу команду. На 563 кілограми 900 грамів потягнула стартова п'ятірка "Зубрів". А найгабаритнішим серед учасників турніру виявився екв-воротар, а нині тренер ФК "Волинь" Павло Блажаєв. Терези під ним показали 136 кілограмів 200 грамів.

Переможців турніру а також лауреатів номінацій нагородили спеціальними відзнаками та призами від Спортивно-оздоровчого комплексу "Адреналін Сіті".

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>