Теракт у Бостоні забрав життя 12 людей

В результаті подвійного вибуху з інтервалом в 20 секунд на марафоні в американському місті Бостон загинули 12 людей, число потерпілих склало близько 150 чоловік. Вибухи пролунали в 14:50 за місцевим часом, коли більшість учасників забігу вже перетнули фінішну пряму.

Поліція обшукала одну з квартир в передмісті Бостона у рамках розслідування справи про теракт на марафоні, інформує CNN.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Розслідуванням справи про вибухи займається ФБР. Нині пошуки підозрюваних і вибухових пристроїв тривають в сусідніх з місцем теракту кварталах, а також по усьому маршруту марафону Бостона.

 

 

 

 

 

 

 

Розслідування, як передбачається, триватиме впродовж декількох днів. Влада міста попросила жителів повідомляти про підозрілі предмети і дії інших людей. Неподалік місця подій виявили кілька вибухових пристроїв які не спрацювали.

 

 

 

 

 

 

 

Співробітникам поліції було наказано шукати "темношкірого або чорношкірого чоловіка" з рюкзаком, який зайшов у заборонену зону марафону за п'ять хвилин до вибуху. Як повідомляли свідки, чоловік говорить з іноземним акцентом.

 

 

 

 

 

 

 

 

Для відвертання нових вибухів влади Бостона відключили мобільний зв'язок в усьому місті.

 

 

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>