“Кайф” сильніший за закон

Жительку Волині правоохоронці затримали із 25 таблетками наркотичного засобу "Субітекс" вартістю 13 тисяч гривень, повідомили в СЗГ УМВС України у Волинській області.

Із таким багажем 40-річна жителька міста Нововолинськ приїхала зі Львова. З її слів, саме в обласному центрі сусідньої області вона придбала наркотики в невідомої особи. При цьому заплатила за "таблетки кайфу" вдвічі менше - 250 гривень за одну.

- Затримана із 1996 року перебуває на спеціалізованому обліку, нині вона проходить курс замісної терапії, - розповів оперуповноважений ВБНОН УМВС України у Волинській області старший лейтенант Юрій Пасевич. - Стверджує, що наркотики придбала для власного вжитку. Варто відзначити, що жінка двічі відбувала покарання в місцях позбавлення волі: за скоєння крадіжки та злочину, пов'язаного з незаконним обігом наркотиків.

Волинянка знову може опинитися за ґратами на термін від двох до п'яти років.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>