“Волинь” наближається до катастрофи

У черговому турі футбольний клуб "Волинь" вдома без серйозного опору подарував три очки маріупольському "Іллічівцю".

 

"Волинь"-"Іллічівець" - 0:2

 

Голи: 0:1 - Полянський (62), 0:2 - Ордець.

На 76-й хвилині Лопес не реалізував пенальті.

 

"Волинь": 1. Старцев, 3. Сімінін (к), 18. Приндета, 14. Масло, 38. Насонов, 24. Ізворану, 15. Шандрук, 90. Пилипчук (19. Бабир, 79), 2. Овонікоко (89. Лопес, 69), 11. Савич (17. Павлов, 46), 31. Суботич.

 

"Іллічівець": 12. Худжамов, 2. Полянський, 7. Шевчук, 9. Ярошенко, 11. Фомін (16. Мандзюк, 72), 13. Яворський (33. Ємел`янов, 83), 17. Федотов (14. Кісіль, 90+2), 32. Іщенко, 44. Ордець, 77. Путівцев (к), 91. Бутко.

 

Попередження: Сімінін (82), Масло (90) - Фомін (12), Бутко (77).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прикро констатувати, але футбол у Луцьку уже давно перестав бути святом. А останнім часом на стадіон приходять лише найвідданіші вболівальники. Але й таких стає усе менше, бо на стадіон люди, як правило, ходять за емоціями, а не псувати собі настрій. Матч з "Іллічівцем" засвідчив про дуже серйозні проблеми у "Волині": матеріальні, організаційні і психологічні.

Аналізувати гру, яку показала луцька команда дуже складно. Увесь перший тайм суперники пристосовувалися до жахливої якості газону. Кожна з команд мала по одному шансу відзначитись. У лучан Суботич небезпечно пробивав головою, а у маріупольців практично сам на сам зі Старцевим вийшов Шевчук. Але переважно усі події точилися саме поблизу воріт "Волині". У другому таймі гра пожвавішала. На перших же хвилинах у маріупольців Ярошенко з близької відстані поцілив у поперечину, а у лучан свіжий Павлов пройшов кількох оборонців, вийшов на побачення з Худжамовим, але пробив неточно. Усі спроби "Волині" вирівняти гру припинилися після 62-ої хвилини, коли Полянський з допомогою рикошету відкрив рахунок у грі. Старцев просто не встиг перегрупуватися на слизькому полі, й "круглий" зрадницьки влетів у протилежний від нього кут. Цієї невдачі було достатньо, аби повністю деморалізувати "Волинь", яку ще два-три роки тому усі без виключення поважали і навіть побоювалися через неймовірний характер. Усе що відбувалося на полі далі, інакше як соромом назвати не можна. І те, що "Волинь" програла всього з рахунком 0:2, можна назвати щасливим збігом обставин. Другий гол "Іллічівеця" вийшов якимось дитячим. Маріупольці у воротарському майданчику "Волині" видряпали м'яча у захисників, і тут же, розігравши нехитру комбінацію, подвоїли рахунок. Маленький шанс господарям поля подарував арбітр матчу, призначивши 11-метровий. Але навіть цим скористатися "Волинь" не змогла. Лопес з позначки поцілив у поперечину. А ось у воротах "Волині" м'яч таки побував втретє, причому одним з учасників гольової комбінації був капітан луцького клубу Сергій Сімінін, який вивів двох гравців "Іллічівця" на ворота Старцева. Склалося таке враження, що це був навмисний вчинок капітана від безвиході і розпачу. Але, на щастя для нього і для команди, арбітр чомусь це взяття воріт не зарахував.

Залишала поле "Волинь" під поодинокі вигуки "Ганьба!" Можливо голосів би було і більше, але чимало уболівальників залишили стадіон після другого голу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На післяматчевій зустрічі з журналістами головний тренер "Волині" Анатолій Демяненко пояснив таку гру своєї команди фінансовими труднощами, та заборгованістю по зарплаті перед футболістами. Але тут хочеться пригадати "Кривбас", який перебуває не у кращій ситуації, але футболісти з Кривого Рогу все ж не втрачають свого обличчя і вже стоять на порозі єврозони. А "Волинь", навпаки, фактично приєднується до гонки за виживання.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>