На Волині відбулися військові навчання офіцерського складу із залученням техніки

У Володимир-Волинському гарнізоні відбулися заняття з командирами батальйонів військових частин 13 армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України та їх заступниками. У заході брали участь понад 100 офіцерів на чолі із заступником командира 13 армійського корпусу з матеріально-технічного забезпечення полковником Миколою Шевцовим.

 

 

 

 

 

 

Основною метою зборів було визначено вивчення офіцерським складом проблемних питань, що виникають під час зняття зразків озброєння та військової техніки з тривалого зберігання. А також, проведення практичного випробування зразків техніки перед подальшою експлуатацією, повідомили у регіональному медіа-центрі МО України (м. Львів).

До навчань залучалася різноманітна техніка, поділена на окремі підрозділи, які здійснили бойові марші. Зокрема, були проведені роботи на БМП-2, артилерійських самохідних установках 2С3 "Акація", танках Т-64БВ, а також автомобілях ГАЗ-66 та ЗІЛ-131, БМ-21 реактивного артилерійського дивізіону, паливовозах КрАЗ.

 

 

 

 

 

 

 

 

- Під час дводенних занять нами було вирішено відразу декілька важливих та необхідних завдань. По перше - перевірено стан та працездатність автомобільної та гусеничної техніки окремої механізованої бригади, яка вже тривалий час перебувала на зберіганні. По-друге - командири підрозділів отримали методичні рекомендації та вдосконалили свої практичні навички у проведені робіт по підготовці широкого спектру зразків техніки та озброєння до маршу. І, по-третє, офіцерами було практично виконано марш на техніці, загальна відстань якого склала 400 кілометрів, - зазначив заступник командира 13 армійського корпусу з матеріально-технічного забезпечення полковник Микола Шевцов.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>