Луцькі хокеїсти отримали срібні нагороди без офіційних осіб

Відбулася нагородження гравців ХК "Луцьк" срібними медалями за зайняте друге місце у Західноукраїнській аматорській хокейній лізі.

Дійство проходило на катку "Снігова королева". Урочистій церемонії передував товариський матч луцької команди з "Галицькими ведмедями" з Тернополя. Оскільки відповідальність за результат не тисла на команди, вони змогли зіграти у своє задоволення. Цим пояснюється й надзвичайно висока результативність - ХК "Луцьк" переміг гостей з рахунком 14:6!

Щодо самої церемонії нагородження, то вона пройшла у трохи дивній обстановці. Ніхто з функціонерів Західноукраїнської хокейної ліги не приїхав до Луцька, аби вручити медалі хокеїстам. Тож їх нагороджував секретар ХК "Луцьк" Сергій Грудняк. Не встиг на нагородження колишніх одноклубників і голова Федерації хокею Волині народний депутат України Юрій Савчук - його автомобіль поламався дорогою до Луцька.

Подальші плани луцьких хокеїстів поки що туманні. У клубі не зовсім задоволені роботою ЗУАХЛ, а тому, можливо, наступний сезон ХК "Луцьк" проведе в одній з відкритих білоруських аматорських ліг. Тим більше, що професійно зрости можна лише змагаючись із сильними суперниками.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>