Де можна купити свіжий березовий сік

А на Волині стартував сезон заготівлі березового соку. П'ять консервних цехів: Колківський, Ківерцівський, Ковельський, Маневицький та Цуманський активно переробляють сировину,. Продукція екологічно чиста, виготовлена без будь-яких синтетичних ароматизаторів, підсолоджувачів, стабілізаторів, консервантів та інших добавок. Соки виготовляють за "колишніми", випробуваними роками, технологіями та відповідно до діючих в Україні стандартів, повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Загалом, продукція волинських лісівників відома не тільки в Україні, а й далеко за її межами: у Польщі, Чехії, Ізраїлі, Канаді та у країнах СНД. На Волині придбати консервну продукцію можна в магазинах "Лісовичок", що розташовані у рекреаційних пунктах поблизу села Гаразджа (траса Луцьк-Рівне), селища Любомль (траса Київ-Варшава), села Копачівка (траса Луцьк-Брест).

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>