Зміниться графік руху поїздів

У графіку руху поїздів на 2013/2014 роки, який запровадять в останню неділю травня, територією Західної України передбачено курсування 22 пар пасажирських поїздів формування Львівської залізниці та 17 пар пасажирських поїздів формування інших залізниць, серед яких одна пара поїзда "Інтерсіті+" Hyundai, повідомляють у прес-центрі "Львівської залізниці".

Змінять періодичність курсування поїзда № 667/668 Чернівці-Ковель (курсуватиме в осінньо-зимовий період через день замість цілорічно щоденно).

А задля вивільнення вагонів і продуктивнішого використання рухомого складу визначено три потяга, які курсуватимуть у взаємному обороті, один з них матиме "приписку" в Ковелі. Це поїзд № 88/87 сполученням Ковель-Сімферополь. Він буде у взаємному обороті з поїздом № 98/97 сполученням Ковель-Київ (у результаті вивільняється один склад з 18 вагонів).

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>