Постукав у двері – отримав удар ножем

Близько 17-ї години каретою "Швидкої медичної допомоги" в Луцьку міську клінічну лікарню доставлено 37-річного жителя обласного центру. У чоловіка була різана рана вушної раковини та волосяної частини голови.

Оперативники встановили, що напередодні отримання травми чоловік добряче хильнув оковитої. Випитого здалося чоловікові замало, тож він вирішив піти до знайомих, аби продовжити чаркування.

Такого гостя у будинок господар вирішив не впускати. Останній, у свою чергу, почав тарабанити у двері. Через декілька хвилин власник квартири таки вийшов до знайомого. Між ними виникла суперечка, під час якої господар схопив канцелярський ніж - і розпанахав своєму опонентові вухо, повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.

У результаті візитера доставили в лікарню, а 44-річного господаря затримали працівники міліції. Наразі у справі відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>