Дем’яненко підтвердив, що команді три місяці не платять зарплати

У мережі Інтернет про проблеми луцької "Волині" почали писати ще в січні, однак можна було почути різного роду коментарі представників клубу, які інформацію про фінансові труднощі команди спростовували. Судячи з усього, зараз ситуація змінилася. Легендарний у минулому футболіст Анатолій Дем'яненко говорить про те, що в клубі "дійсно тримісячна затримка зарплати". Ситуація, на думку головного тренера луцької "Волині" зараз така, що дуже непросто працювати психологічно. Зокрема, як зазначає Анатолій Дем'яненко, складно пояснити легіонерам клубу причини, чому їм вчасно не платять гроші, передбачені трудовою угодою.

При цьому Анатолій Дем'яненко з оптимізмом дивиться в майбутнє. "Я ще вірю у краще - керівництво обіцяло розрахуватися найближчим часом", - наводяться слова головного тренера луцької "Волині".

"Волинь" зараз знаходиться на 13-му місці в турнірній таблиці УПЛ. Підопічні Анатолія Дем'яненка на дев'ять очок випереджають ужгородську "Говерлу", яка знаходиться в зоні вильоту. Чи вистачить такого запасу "Волині", враховуючи складну фінансову ситуацію? Питання складне, адже з кожним наступним туром така різниця в турнірних пунктах може як збільшуватися, так і зменшуватися.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>