У Сербії чоловік застрелив 13 людей

Чоловік застрелив 13 людей у селі Веліка Іванка неподалік столиці Сербії Белграда. Як повідомляє місцева преса, серед жертв - шестеро чоловіків, шестеро жінок та 2-річний хлопчик. Вбивши їх, нападник намагався заподіяти собі смерть та вбити свою дружину, зараз обоє перебувають у важкому стані. Поліція вже встановила особу нападника: ним виявився 60-річний ветеран сербсько-хорватської війни Любіца Богданович.

Серед людей, яких він вбив: його мати, син, а також переважно рідні та близькі.

Село Веліка Іванка розташоване за 50 кілометрів на південний схід від Белграда. Стрілянина сталася приблизно о п'ятій ранку за місцевим часом. Сусіди розповідають, що дехто із загиблих ще спав, коли озброєний пістолетом нападник проникав до їхніх осель.

"Він стукав у двері, а коли йому відчиняли, він просто стріляв", - розповів житель села Радован Радосавлєвич, якого цитує Associated Press.

Всі, крім одного з постраждалих, померли на місці, повідомляють поліцейські.

Голова сербської поліції Мілорад Вельович, який перебуває на місці події, сказав RTS, що стрілець походив "із мирної сім'ї і не мав судимостей".

"Ми всі просто приголомшені", - сказав пан Вельович.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>