КНДР може сьогодні провести чергові ядерні випробування над Японією

Протиракетний комплекс Patriot останньої модифікації PAC-3 встановили 9 квітня у дворі оборонного відомства Японії в центрі Токіо.

Установка покликана захистити цей район від вірогідного удару північнокорейської балістичної ракети, яку, за певною інформацією, Пхеньян готовий запустити вже сьогодні, повідомляє "Дело".

Крім того, повідомляється, що ще два комплекси Patriot PAC-3 планують найближчим часом розмістити в місті Нарасіно на північний схід від Токіо і на військовій базі Асака, що знаходиться на північ.

Раніше південнокорейський міністр заявив, що Північна Корея, ймовірно, готується до проведення нового ядерного випробування.

Південнокорейська розвідка доповіла, що КНДР розмістила дві ракети на мобільних пускових установках. Як вважають американські експерти, КНДР може запустити балістичну ракету у бік Японії 15 квітня - в 101-у річницю з дня народження засновника КНДР Кім Ір Сена. США теж готується відбивати можливий напад комуністичної Кореї за допомогою системи протиракетної оборони.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>