Прокуратура довела вину міграційників у суді

Працівники управління державної міграційної служби у Волинській області понесуть відповідальність за те, що виготовляли закордонні паспорти за подвійними тарифами. Обласна прокуратура таки довела неправомірність дій паспортистів у суді. А тому дісталось усім причетним до цієї справи службовцям: окремим - догани, а комусь - і позбавлення рангу, повідомляє "МедіаАверс".

Під час судового засідання усі сторони, причетні до правопорушення, клопотали про закриття справи й обіцяли усунути усі недоліки.

Однак присуд головуючої у справі Віри Смокович був наступним: "Визнати протиправними дії УДМСу волинської області щодо стягнення з громадян коштів за послуги з оформлення паспорта для виїзду за кордон не передбаченим декретом Кабміну про державне мито".

А ще суддя зобов'язала міграційників, аби ті розмістили якомога більше інформації про умови та правдиву вартість отримання закордонних паспортів.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>