У Володимирі-Волинському скандал з ремонтом однієї з центральних вулиць

Голова депутатської фракції ВО "Свобода" у Володимир-Волинській міській раді Сергій Коба вимагає від влади не розраховуватися за "капітальний" ремонт вулиці Привокзальної, який проводився в останні місяці 2012 року, оскільки за кілька місяців після так званого ремонту асфальтне покриття зникло разом зі снігом.

"Після опублікування статті в газеті "Слово правди" за 4 квітня 2013 року під назвою "А найперше - про дороги" мене як депутата міської ради обурило те, що планується використати субвенцію з державного бюджету обласному на погашення заборгованості за капітальний ремонт вулиці Привокзальної у місті Володимирі-Волинському у сумі 339,7 тисяч гривень.

Можливо, представники влади не їздять по одній з центральних вулиць нашого міста, але я б запропонував їм все ж таки проїхатися. І тоді вони переконаються, що той капітальний ремонт не можна назвати навіть якісним латанням ям, бо за декілька місяців нове асфальтне покриття сходить разом зі снігом, утворюючи все нові і нові вибоїни", - зауважив Сергій Коба.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>