У Тернополі Потапа і Настю Каменських закидали яйцями

У Тернополі в палаці культури "Березіль" проходили гастролі двох відомих виконавців - Потапа і Насті Каменських. Через півгодини після початку концертної програми декілька глядачів закидали сцену яйцями, повідомили у ВЗГ МВС України в Тернопільській області.

У перебіг подій втрутилися працівники приватної охорони, які звернулися за допомогою до працівників міліції. Співробітники Тернопільського міського відділу внутрішніх справ затримали шістьох молодих хуліганів. Концерт після невеликої перерви продовжився.

Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України.

Потап прокоментував цей скандал на сторінці у соціальних мережах:

- Велике і щире дякуємо всім, хто був на концертах в Чернівцях і Тернополі! Ви одна з найінтелігентніших публік у світі, обидва зали аплодували стоячи. Що до ситуації з яйцями - це було очікувано,та все одно неприємно. По-перше, за самих хлопців, яких використовують, щоб привернути увагу перед наступними виборами. По-друге, за цю організацію, якій виділяють кошти зовсім не "націоналісти", щоб штучно зробити імідж "поганих" і народ вибрав із двох Зол "менше". По-третє, сама розмова з хлопцями почалася і закінчилася словами "слава Україні", деякі плакали. Ось так.

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>