Землевпорядники Волині не знають, куди подіти 3,7 млн гривень

На спеціальних рахунках місцевих рад Волинської області залишається близько 3,7 млн грн, що надійшли в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва. З початку року нараховані втрати становлять 124,8 тис. грн, у 2012 – 807,9 тис. гривень, повідомляють у прес-службі Держземагентства області.

Минулого року використано коштів у сумі 1,7 млн грн, у тому числі на: поліпшення сільськогосподарських та лісогосподарських угідь – 1,03 млн грн, розроблення проектів землеустрою щодо охорони земель – 4,63 тис. грн, впровадження заходів з охорони земель – 141,87 тис. грн, проведення нормативної грошової оцінки земель – 148,65 тис. гривень. На розмежування земель державної і комунальної власності використали 199,92 тис. грн, на інвентаризацію земель – 167,35 тис. грн, на інші заходи – 5,15 тис. гривень.

Начальник Головного управління Держземагентства в області Василь Василенко закликав представників органів місцевого самоврядування надати пропозиції з приводу ефективного використання коштів у цьому році.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>