Збірна України U-17 на чемпіонаті Європи зіграє з росіянами

У словацькому Сенеці відбулося жеребкування фінального раунду юнацького чемпіонату Європи 2013 року. Збірна України U-17, яка потрапила до вісімки найкращих команд континенту, подолавши опір збірних Німеччини, Болгарії та Естонії, зустрінеться з командами Росії, Хорватії та Італії, пише офіційний сайт Федерації футболу України.

5-го травня команда Олександра Головка зустрінеться з командою Росії, а 8-го ? зі збірною Італії. Завершуватиме груповий турнір наша збірна 11-го травня матчем з хорватськими однолітками. Усі свої матчі на груповій стадії змагань українська збірна проводитиме у Нітрі і Злате-Моравце.

По дві кращі команди з групи потраплять до півфіналу, а зустрічі цієї стадії пройдуть 14 травня в Жиліні. Там же три дні потому відбудеться і вирішальний поєдинок. Шість команд, що посіли в групах перші три місця, будуть представляти Європу на чемпіонаті світу серед юнаків до 17 років, який пройде в ОАЕ з 17 жовтня по 8 листопада.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>