У Здолбунові бездомні собаки нападають на людей та роздирають свійських тварин

Про це розповідає мешканець міста Костянтин Жабчик. За його словами, бродячі пси неодноразово нападали на його дружину, а нещодавно розірвали у господарстві 9 кролів. Чоловік хоче, аби йому компенсували збитки за знищених тварин. Написав заяву у міліцію, але там відповіли, що тут немає складу злочину. До того ж, питанням безпритульних собак займається міська рада.

У міськраді кажуть, що пан Костянтин вже неодноразово звертався до них зі скаргами. Проблема із безпритульними собаками у місті дійсно існує. З початку року вони покусали вже 20 людей. Місто планує виділити землю під будівництво собачого притулку. Проте, переконані, проблеми він не вирішить, адже забезпечення буде лише 40 псам, тоді як потреба є у 300. Тож посадовці мають свою точку зору на вирішення даного питання. Безпритульних собак, кажуть, треба виловлювати і, після огляду ветеринара, шукати їм господарів через Інтернет. Якщо ж протягом місяця чотирилапим ніхто не зацікавиться, його треба просто усипляти.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>