У розвиток Волині минулого року вклали 3,2 млрд гривень

У розвиток економіки та соціальної сфери області вкладено 3,2 млрд.грн. капітальних інвестицій, що у порівнянних цінах становить 121,4% до 2011р. Основну частку капітальних інвестицій складають матеріальні активи. Понад 64% усіх коштів вкладено у будівлі та споруди, 31% - у машини, обладнання інвентар та транспортні засоби, повідомили у головному управлінні статистики у Волинській області.

Одним з головних джерел інвестування, як і раніше, залишаються власні кошти підприємств та організацій, за рахунок яких освоєно 46% загального обсягу капіталовкладень. Майже 24% складали кошти населення на індивідуальне житлове будівництво. За рахунок державного та місцевого бюджетів освоєно 13%. Частка кредитів банків та інших позик становила 7%.

Найвагомішу частку (34%) капітальних інвестицій освоєно у будівництві. Проти попереднього року інвестиції в цю галузь збільшилися на 37%.

Кожна п'ята гривня освоєна підприємствами промислових видів діяльності.

У житлове будівництво інвестовано 887,8 млн.грн., що на 36% більше, ніж у 2011р.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>