Рівненські танцюристи-візочники кращі у Європі

Нещодавно дві пари рівненських танцюристів з особливими потребами повернулися із Голландії. На кубку світу зі спортивних танців на візках серед спортсменів із порушеннями опорно-рухового апарату вони представляли збірну України. Із 5 кубків, які здобула наша країна, 3 вибороли рівняни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зокрема подружжя Іван та Надія Сіваки отримали два трофеї у категорії "дуо", ще один дістався парі Наталія Колесова та Андрій Товстий у категорії "комбі". Оголошення результатів, зізнаються спортсмени, очікували з острахом, адже вперше виступали на таких змаганнях. До того ж, за 8 кубків змагалися аж 150 учасників із 21 країни. Своїми виступами та результатами, кажуть, задоволені, але на досягнутому зупинятися не збираються. Вже готуються до чемпіонатів у Німеччині та Бразилії. В знак подяки за гідне представлення краю, чемпіонам вручили сертифікати на разову грошову винагороду від облдержадміністраці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>