Херсонця, який “мінував” Луцьк, визнали психічно хворим

Чоловік, який торік влітку "замінував" приміщення Волинської облдержадміністрації та луцького залізничного вокзалу, не міг усвідомлювати своїх вчинків, оскільки має психічні хвороби. Неосудним його визнав Апеляційний суд Волинської області, пише www.0332.in.ua (http://www.0332.in.ua/news/298525).

Нагадаємо, 18 червня 2012 року на лінію "102" надійшло повідомлення про замінування Волинської ОДА. На місце виїхали працівники міліції, СБУ, рятувальники. Хоча сапери перевірили всю будівлю, однак вибухівки не знайшли. Того ж дня правоохоронці отримали сигнал про бомбу у будівлі луцького залізничного вокзалу, який на той момент був на стадії реконструкції. "На вуха" знову поставили усі компетентні служби, однак і цього разу повідомлення було неправдивим.

Зрештою, за кілька днів міліція знайшла "мінера", яким виявився уродженець Херсона Проти нього порушили кримінальну справу за фактом недостовірного повідомлення про замінування.

"Мінера" доправлять до психіатричного закладу для примусового лікування.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>