Дочка і мама Скинули 130 кілограмів

Напередодні весни жінки переймаються тим, як схуднути. Зайві кілограми не лише обтяжують тіло, а й діють на психіку. Приклад тернополянок Оксани і Аліни Наумчук, можливо, дозволить іншим жінкам позбутися надмірної ваги, а заодно і комплексів.

Позаторік 40-річна Оксана Наумчук важила 130 кіло, її донька у 15 років мала 126 кг. Своїми пишними формами мати не переймалася – уже звикла. А от щодо доньки прозріла на прийомі в ендокринолога, глянула на доччині «досягнення» у вазі. Ожиріння, пояснив лікар, негативно впливатиме на майбутнє материнство Аліни.

– Алінка пробувала худнути на гречці з кефіром, але надовго її не вистачило, – розповіла Оксана Наумчук. – Якось я 21 день просиділа на воді, скинула 6 кілограмів, а потім набрала 16.

Газета з публікацією про систему схуднення від білоруського лікаря-психотерапевта Володимира Міркіна, на яку натрапила пані Оксана, разюче змінила її та доччин спосіб життя. «Пили з дочкою через день по літру кефіру і літру води на добу, – каже тернополянка. – В інший день можна було з’їсти 300 грамів м’яса, 130 грамів салату на обід, 250 грамів першої страви без картоплі, 200-300 грамів фруктів, 50 грамів хліба. Лікар заборонив вживати гарніри, солодощі, майонез, сирокопчені ковбаси».

У перші дні дієти мати і донька відчували біль у шлунку – організм пручався, вимагаючи своїх улюблених крабових паличок і пончиків. Потім біль вщух. За перший місяць пані Оксана скинула 16 кг, дочка – 11. Зараз мати важить 62 кг, Аліна – 63. Жінка потоншала вдвічі, Аліна стала стрункою красунею.

Сьогодні мати і донька Наумчуки продовжують сидіти на дієті і живуть за принципом: хочеш їсти – пий воду, дуже хочеш їсти – лягай спати.

Світлана Клос,

м. Тернопіль

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>