“Богдан” презентував у Донецьку новий автобус

Прем'єра абсолютно нової міської моделі "Богдан" А30220 на агрегатах ASHOK Leyland відбулася сьогодні, 3 квітня, в рамках виставки "ЕКСПО-ТРАНС", яка проходить у виставковому центрі "Експодонбас" в м. Донецьку. Нова модель автобуса розроблялася на ДП "Автоскладальний завод №1" АТ "АК "Богдан Моторс" у м. Луцьку та вже готова до виробництва.

Ця презентація стала логічним продовженням співпраці Торгово-Сервісного Дому "Богдан" і компанією Ashok Leyland Ltd. Нещодавно "Богдан" підписав дистриб'юторську угоду з компанією Ashok Leyland Ltd. Вона дає Торгово-Сервісному Дому можливості розвивати продажі автобусів, вантажних автомобілів (а також шасі і машинокомплектів до них) на всій території України і СНД.

Автобус "Богдан" А30220 відноситься до класу середніх міських автобусів, призначених для перевезення пасажирів з європейським рівнем комфорту. Також спеціально для транспортування пасажирів з обмеженими фізичними можливостями, новий автобус опційно оснащений спеціальним трапом для заїзду інвалідних візків. Головними особливостями нового автобуса є сучасний дизайн, м'яка пневмопідвіска, плавний хід і гарна динаміка.

Комфортабельний салон вміщає 65 пасажирів (26 сидячих місць). Відмінною рисою дизайну салону А30220 є низький рівень підлоги, що робить експлуатацію автобуса зручною для пасажирів і скорочує час.

Новий "Богдан" А30220 розроблений на надійних агрегатах ASHOK Leyland, які добре себе зарекомендували. Автобус оснащений надійним 160-сильним двигуном об'ємом 5,7 л, який працює в парі з механічною п'ятиступінчастою коробкою передач. На додаток, комфорт водієві і більш легке управління автобусом забезпечують гідропідсилювач керма і ергономічне розташуванням приладів на панелі управління.

При виготовленні кузова використовуються оцинковані листи металу, а передня маска і задня частина автобуса виконані з пластика. Ці особливості виробництва дозволяють збільшити довговічність деталей кузова, найбільш схильних до корозії. Орієнтовна ціна новинки - 625 тис. грн. в залежності від комплектації і опцій.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>