Ковельська міліція “замела” неспокійного київського гостя

У Ковелі затримали киянина, який бурхливо святкував свій день народження, повідомили в СЗГ УМВС України у Волинській області.

О 23.25 на пункт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал термінового виклику до одного із нічних розважальних закладів. Наряд спеціального підрозділу групи затримання Ковельського відділу ДСО прибув на місце за лічені хвилини. В приміщені бару міліціонери відразу зрозуміли, що їхнього приїзду тут чекали з нетерпінням.

Правоохоронці з'ясували, що протягом години нетверезий чоловік, який святкував із друзями день народження, своєю поведінкою тероризує не тільки працівників закладу, але й клієнтів.

Побачивши міліціонерів, "ювіляр" почав оборонятися за допомогою стільця, але зусилля чоловіка були марними, тож його затримали. Хуліганом виявився 59- річний мешканець міста Києва.

Чоловіка доставлено до місцевого міськвідділу міліції для з'ясування обставин події.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>