11-річну дівчинку в петлю штовхнули старшокласниці?

Шокуючий випадок, що стався у перший навчальний день після весняних канікул, потряс Івано-Франківськ: 11-річна школярка, повернувшись після уроків додому, повісилася у шафі-купе.

Як стало відомо, 1 квітня в Ілони у школі виник конфлікт із ученицями старших класів. Напружена ситуація на стільки вплинула на дитину, що вона не знайшла іншого виходу, аніж накинути на шию петлю. На жаль, ніхто з дорослих не помітив надзвичайно пригніченого стану учениці.

Дівчинка прийшла додому близько першої години дня. Вона залізла у шафу-купе, взяла пасок від халата і зробила із нього зашморг. Правоохоронці кажуть: врятуватись школярка могла, бо діставала ногами до підлоги. Дівчинка мала змогу просто встати - якби хотіла жити. На жаль, таке бажання не зажевріло. Тіло сестрички знайшов старший брат, котрий повернувся з навчання на дві години пізніше.

Зважаючи на обставини, відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 120-ї Кримінального кодексу (Доведення до самогубства). В обласній державній адміністрації створено комісію, яка всебічно вивчить надзвичайну подію і дасть оцінку діям адміністрації та працівникам навчального закладу, котрі мали б запобігти нещастю.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>