Відомі спортсмени проводитимуть уроки фізкультури

На Рівненщині стартував спортивно-масовий проект «Розминка від чемпіона», у рамках якого майстри із різних видів спорту проводитимуть школярам уроки фізкультури. Про це під час спільного брифінгу розповіли чиновники області та спортсмени, які братимуть участь у заході.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За словами заступника голови Рівненської облдержадміністрації Олексія Губанова, із цим проектом вони планують відвідати по три школи у кожному районі області. Окрім розминки, чемпіони Анна Хлістунова-Шарпар, Олександр Косінов, Олена Колесниченко та Роман Кроль проведуть учням майстер-класи зі своїх видів спорту. Спортсмени підкреслили, що такі проекти є вкрай потрібними, адже популяризують здоровий спосіб життя серед підростаючого покоління. Зітхнули лише, що хороших спортивних баз в Україні не так вже й багато. На це Олексій Губанов відповів, що відсутність спорткомплексу не первинна проблема, а випробування дітям, стимул досягати високих результатів.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>