Виявили незаконне спостереження за Арсенієм Яценюком

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк викрив два автомобілі, з яких в Чернівцях під час акції протесту опозиції за ним велося незаконне зовнішнє спостереження.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба "Батьківщини" повідомила, що лідер опозиції встиг записати номер одного з автомобілів і подзвонив нардепові Геннадієві Москалю, щоб перевірити номер. Як згодом виявилось, цей номер на обліку не стоїть.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проте, групі депутатів вдалося зупинити автомобіль, інший же сховався. На місце викликали наряд міліції.

"Після приїзду міліції, особи, що знаходилися в машині, вийшли, і було чутно, як ведуться радіопереговори. У цих осіб виявили засоби прихованого зв'язку, які були в робочому режимі. У салоні машини правоохоронці виявили фотоаппаратуру і засоби стаціонарного і переносного зв'язку з інвентарними номерами державної установи. Усі записи на фотоаппаратурі були знищені до приїзду міліції", - повідомили в прес-службі.

Крім того, у багажнику авто правоохоронці знайшли три комплекти номерних знаків не з чернівецького регіону, вони не числяться в картотеках МВС. Припускають, що автомобіль належить службі зовнішнього нагляду СБУ.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>