“Волинь” і “Дніпро” розіграли трилер у Луцьку: в головних ролях був і суддя

"Волинь"-"Дніпро" - 1:1

 

Голи: 1:0 - Бікфалві (23, з пен.), 1:1 - Джуліано (45+2).

 

 

 

 

 

"Волинь": 1. Старцев, 38. Насонов, 4. Ілієв (35. Стевич, 90+3), 14. Масло, 5. Занєв, 24. Ізворану, 6. Шиков - к, 18. Приндета, 19. Бабир (8. Скоба, 77), 10. Бікфалві (2. Овонікоко, 66), 11. Савич.

 

"Дніпро": 16. Лаштувка, 4. Кравченко (19. Кобахідзе, 68), 5. Мандзюк, 7. Кулаков (9. Калініч, 46), 8. Джуліано, 14. Чеберячко, 21. Селезньов, 23. Дуглас, 29. Ротань - к (6. Канкава, 36), 44. Федецький, 99. Матеус.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередження: Ілієв (4), Ізворану (21), Насонов (34), Старцев (90+4) - Селезньов (42).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вилучення: Ізворану (60), Шиков (70) - Дуглас (21).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Якщо тверезо оцінити ситуацію, яка склалася у "Волині" перед матчем, нічийний результат для лучан можна вважати фантастичним. Через дискваліфікацію зустріч з "Дніпром" дивилися у якості глядачів кілька ключових виконавців луцького клубу - Сергій Сімінін, Сергій Пилипчук та Даніель Суботич. Тобто практично з кожної ланки випала бойова одиниця. Повноцінно замінити таких футболістів тренерському штабу просто було нічим. Якщо стартовий склад ще якось вдалося зліпити, то лава запасних виглядала слабенько. Там опинилися гравці з "дубля", і навіть Євген Павлов, який цього ж дня брав участь у матчі резервних складів у захисній масці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Як не парадоксально це звучить, але трошки на руку господарям поля зіграла погода. Відповідальні служби клубу доклали максимум зусиль, аби підготувати належним чином поле "Авангарду". Плівку з газону зняли лише у день поєдинку, але все на смарагдовий килим він схожий не був. Ризикнемо припустити, що це було більшим мінусом для технічніших дніпопетровців, ніж для лучан з їхньою силовою манерою гри.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До речі, у першому таймі, доки ще дозволяло поле, команди показали достатньо швидкий і цікавий футбол. Гості від старту намагалися закріпитися на половині поля "Волині" й доставляли м'яч через верховими подачами. Кілька разів це призводило до гостроти біля воріт Максима Старцева, але ніхто із дніпрян так і не завдав акцентованого удару. Натомість "Волинь", діючи на контратаках, частіше доводила свої випади до логічного завершення. Непросто було впоратися голкіперу "Дніпра" Яну Лаштувці з ударом Еріка Бікфалві.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На 21-й хвилині цікавішою гру зробив арбітр матчу Сергій Бойко. Він призначив сумнівний 11-метровий у ворота гостей після падіння у штрафному майданчику Душана Савича. Більше того, в діях дугласа суддя розгледів фол останньої надії і вилучив його з поля. 11-метровий впевнено реалізував Бікфалві, і "Волинь" повела у рахунку, маючи ще й чисельну перевагу. Але лучани далі продовжували діяти обережно, більше уваги приділяючи захисту. "Дніпро" провів в атаках усю другу половину тайму і мав кілька нагод відігратися. Спершу зрівняти рахунок міг Ілієв - оборонець лучан мало не зрізав м'яча у свої ворота, перериваючи небезпечний простріл. На 39-й хвилині дива реакції показав Старцев. Максим парирував гарматний удар Євгена Селезньова з розвороту з близької відстані. Та все ж свого гості досягли. "Волинь" отримала гол у роздягальню від Джуліано після затяжної атаки "Дніпра".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Друга половина зустрічі не була настільки цікава. На початку тайму на кілька хвилин з неба линув дощ, який остаточно зруйнував поле. Якість футболу знизилася, зате побільшало боротьби. На 60-й хвилині арбітр цілком справедливо вирівняв склади команд. За зрив швидкої контратаки другий "гірчичник" заробив Сілвіу Ізворану. Уже у рівних складах "Волинь" створила свій єдиний момент у другому таймі. Олексій бабир, немов на мопеді проскочив кількох гравців "Дніпра" і вийшов на побачення з Лаштувкою. Проте замість удару у нападаючого лучан вийшов гострий простріл на дальню стійку, який ледь не замкнув захисник дніпропетровської команди Андрій Федецький - від автоголу його врятувала стійка. Через трохи ситуація у матчі знову кардинально змінилася. Цього разу арбітр Сергій Бойко показав пряму червону картку. яку важко пояснити. Та як би там не було, на 20 хвилин "Дніпро" отримав гандикап, який намагався матеріалізувати у голи. Але втома і поле не дозволили дніпрянам цього зробити. Лише одного разу вони були близькі до взяття воріт - на 85-ій хвилині після удару Джаби Канкави м'яч вдарився у поперечину.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1:1 у підсумку. Результат, з яким погодилися наставники обох команд - Анатолій Дем'яненко і Хуанде Рамос, про що відверто заявили на прес-конференції після матчу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>