У квітні справжньої весни чекати не варто

Весняна погода у квітні набиратиме обертів поступово. Як розповіла черговий синоптик Волинського гідрометцентру Алла Адамська, загалом цього місяця не очікують якихось аномальних природних явищ, які траплялися у березні. У квітні температура повітря і кількість опадів незначно відрізнятимуться від норми. Перший тиждень місяця принесе із собою дощі. Денна температура коливатиметься у межах від 2 до 7 градусів тепла. Стовпчик термометрів опускатиметься до 0, тому дощ переходитиме у мокрий сніг. Надалі очікують незначне потепління.

Народний синоптик з Дніпропетровська Валерій Некрасов, який вираховує погоду за сонячно-місячними ритмами прогнозує прохолодний квітень. Крім того, місяць має бути щедрим на дощі. У 20-х числах народний синоптик не виключає заморозків. Проте уже з 9 травня Валерій Некрасов пророкує прихід справжнього літа.

Офіційні та народні синоптики сходяться на тому, що кліматичні зміни поступово призводять до стирання меж між літом і зимою. Усе менше часу природа виділяє на осінню та весняну погоду.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>