Регулярний чемпіонат волейболістки з Луцька закінчили двома перемогами

У 14-му і заключному турі регулярної першості української жіночої суперліги з волейболу ВК «Континіум-Волинь-Університет» приймав аутсайдера змагань – вінницький «Кряж-Медуніверситет». Оскільки різниця у класі між командами величезна, наставник луцького клубу Богуслав Галицький отримав можливість поекспериментувати зі складом. Шанс проявити себе отримали гравці «дубля». У перший день такий експеримент допоміг вінничанкам виграти одну партію, і зустріч закінчилася перемогою лучаном з рахунком 3:1. Друга гра взагалі пройшла без шансів для гостей. «Континіум-Волинь-Університет» здолав гостей «всуху» у трьох партіях.

Таким чином луцька команда посіла друге місце у регулярному чемпіонаті і візьме участь у двох фінальних турах четвірки найсильніших. Один із них прийме Луцьк.

Компанію у квартеті тих, хто боротиметься за медалі, підопічним Богуслава Галицького складуть южненський «Хімік», «Сєвєродончанка» та запорізька «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ».

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>