На волинських “сердечників” витратять понад 3 мільйони гривень

У Волинській обласній клінічній лікарні відбулась науково-практична конференція "Актуальні проблеми діагностики та лікування гострого коронарного синдрому". Представники Національного наукового центру "Інститут кардіології імені академіка М.Д. Стражеска" прочитали лекції. Вони торкнулися питань діагностики та лікування інфаркту міокарда та інших форм гострої коронарної патології серця, сучасних підходів до фармакологічної та інвазивної стратегії лікування даної патології.

Завітав на захід і голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, який є одним з лобістів програми "Волинькард". Борис Петрович виступаючи перед медиками повідомив, що цьогоріч її заплановано профінансувати на понад 3 мільйони гривень. На черговій сесії облради на Програму буде додатково виділено 1,120 млн грн та 2,5 млн грн на придбання апарату штучного кровообігу для Волинської обласної клінічної лікарні.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>