Біля Ковеля рятують майже півсотні лелек

Впродовж тижня на околиці Ковеля місцеві мешканці спостерігають за лелеками. Як повідомляє сайт Ковельської міської ради, всього тут поселилося понад чотири десятка птахів.. У зв'язку з непритаманною для цього сезону холодною погодою вони потрапили в екстремальні умови і потребують допомоги людей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Представники громадської організації "ЕкоВолинь" разом із рятувальниками провели акцію з підтримки птахів. Голова ГО "ЕкоВолинь" Володимир Співак каже, що спеціально для підгодовування лелек купили свіжої риби та хліба. Активісти організації й надалі спостерігатимуть за перебуванням птахів та підгодовуватимуть їх.

Також захисники природи звертаються до ковельчан з проханням допомагати лелекам, оскільки ослаблені перельотом птахи не мають доступу до їжі через скуті кригою ставки та річки. Підгодівля врятує птахів від загибелі і вони дочекаються весняного тепла.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>