У “Сніговій королеві” виборювали кубок Бориса Клімчука

Протягом двох днів у Луцьку на катку "Снігова королева" тривали баталії міжнародного хокейного турніру "Кубок Волинського обласного благодійного фонду Бориса Клімчука "Рідна Волинь".

Окрім господарів майданчика - хокейного клубу "Луцьк" - участь у змаганнях брали UKH "Cheeloo" з польського міста Дебіца та "Гефест" з Києва. Також зголосилися на участь у турнірі "Гайдамаки" з Вінниці та КЛХ "Пінськ" з Білорусі, проте, на жаль, не змогли дістатися до Луцька внаслідок складних погодних умов. Натомість у змаганнях брав участь рівненський "Фаворит".

Турнір проходив у два етапи. На першому команди зіграли між собою за коловою системою. Дві найсильніші згодом мали зіграти золотий матч, а двох інших чекав "втішний" фінал за третє місце.

Переможцем першого етапу став київський "Гефест". Друге місце посів ХК "Луцьк", поступившись столичним хокеїстам 2:6. Та це була лише програна битва, а не війна.

Вже наступного дня у "золотому" матчі господарі майданчика змогли взяти реванш, який у турнірному сенсі був куди вагомішим. У дуже запеклій боротьбі ХК "Луцьк" переміг киян з рахунком 4:3. Матч за третє місце не відбувся, а бронзу присудили хокейній дружині з Польщі.

 

 

 

 

 

 

 

 

Також вручали й індивідуальні призи: воротар турніру - Вадим Лоїк ("Гефест"), кращі захисники - брати-близнюки Славомір та Вітольд Купяли (UKH "Cheeloo"), кращий нападник - Антон Воробйов ("Гефест"). А кращий гравцем турніру визнали лучанина Дмитра Цимбала.

 

 

 

 

 

 

 

 

Організаторами турніру виступила молодіжна громадська організація "Волонтерський клуб м. Луцька" у партнерстві з управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації. Змагання відбулися за підтримки Волинського обласного благодійного фонду Бориса Клімчука "Рідна Волинь". Організатори зазначають, що цей турнір став першим, але не буде останнім. Він розвиватиметься і матиме продовження у наступні роки.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>