Опальний російський бізнесмен Борис Березовський повісився або його повісили

Опальний російський олігарх Борис Березовський помер неприродною смертю, причому слідів насильства на тілі не виявлено. Такий вердикт патологоанатомічної експертизи тіла, проведеної в понеділок, 25 березня, повідомляє ТСН з посиланням на російські ЗМІ. При цьому журналісти підкреслюють, що джерелом відомостей є представники управління поліції Темз-веллі, які проводять розслідування.

"Результати посмертного розтину, проведеного патологоанатомом міністерства внутрішніх справ, показали, що причина смерті відповідає версії повішення. Патологоанатом не знайшов нічого, що вказувало б на насильство і боротьбу", - говориться в повідомленні поліцейського управління. "Будуть проведені подальші тести, включаючи токсикологічні і гістологічні дослідження, результати яких, імовірно, будуть отримані через кілька тижнів", - повідомляє поліція. "Криміналістичне обстеження будинку в Аскоті, яке було проведено офіцерами, що спеціалізуються на роботі на місці злочину, буде тривати кілька днів, кордон буде зберігатися до тих пір, поки ці роботи не завершаться", - говориться в заяві поліції.

Журналісти відзначають, що в тексті поліцейського комюніке в якості причини смерті Березовського зазначено саме "повішання" (hanging), а не "удушення" (strangling). Раніше з'явилася інформація про те, що поруч з тілом Березовського нібито лежав шалик. З цього народилася версія, що Березовський був задушений.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>