Нардепа від Волині погрожували застрелити

Нещодавно у приймальню одного з народних депутатів, який представляє у Верховній Раді України Волинь, зателефонував невідомий, і висловлюючи різного роду погрози, попросив дати йому номер мобільного самого нардепа. Натомість йому дали номер помічника. Далі зловмисник зателефонував на мобільний, і думаючи, що розмовляє з народним обранцем, продовжив гнути свою лінію. Пригрозив застрелити депутата з рушниці, якщо той не передасть йому 100 тисяч доларів. Помічник нардепа повідомив про ситуацію у міліцію. У короткий термін правоохоронці встановили особу "кілера", хоча той і пробував плутати слід, перевдягався, змінював телефони. Як повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області, погрожував нардепу 21-річний мешканець одного з районів області. Після проходження служби в армії, хлопець їздив на заробітки до Росії, але не дуже успішно. Тому вирішив спробувати інший спосіб розбагатіти і збудувати власний будинок.

Затримали хлопця працівники спецпідрозділу міліції "Сокіл" під час передачі муляжу грошей. Проти вимагача порушили кримінальне провадження. Суд прийняв рішення не арештовувати його на час слідства. Тож хлопець знаходиться за місцем проживання. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>