Навіщо така держава, якщо в ній важко жити

Доброго дня, дорога редакціє «Вісник+К»! Дуже мені подобається читати вашу газету. І вже чотири роки підряд її виписую. Але листа вам пишу вперше у своєму житті. Не знаю, кому ще можна пожалітися про своє наболіле.

У 2012 році я працювала на Острозькому цегельному заводі Рівненської області. Робота тут, самі розумієте, не з легких. Заробітну плату нам, робітникам, лише до листопада платили частинами. У кінці грудня 2012 року усіх працівників, окрім бухгалтерії, розрахували до весни, коли знову почне працювати завод. Це десь квітень-травень 2013 року. На цей період з 29 грудня 2012 року поставили на облік у центр зайнятості по безробіттю. Але за листопад і грудень нам заробітну плату ніхто не дав. Хоча завод продавав цеглу. Виплата в центрі зайнятості почалася з лютого 2013 року. Як жити, коли не віддають зароблені важкою працею гроші, я не уявляю. Невже ми раби, яким навіть гроші не потрібно платити? Директор має за що їздити машиною, а тут дітям зайвий кусень хліба немає за що купити, не кажучи вже про взуття та одяг. Чому ми не можемо вчасно отримувати заробітну плату? Чия це вина? І навіщо тоді така держава, якщо в ній настільки важко жити?

З повагою Т. ХОМЕНКО,

с. Хорив Острозького району

Рівненської області

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>