На Волині з бізнесменів збиратимуть благодійні внески для глухих дітей

Заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Курилюк зустрівся із президентом Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця" Дмитром Струком та представником фонду на Волині Богданом Іщуком. В ході розмови вони обговорили благочинні заходи, які відбуватимуться навесні під гаслом "Почуй світ" і спрямовані на збір коштів на придбання слухових апаратів для малечі із вадами слуху.

Олександр Курилюк наголосив, що обласна влада буде максимально сприяти діяльності фонду на Волині: "Ваша робота спрямована на втілення благородної мети - допомогти дітям. І ми зацікавлені у реалізації таких проектів, щоб якомога більше кількість людей долучилися до них".

"Маємо успішний досвід - минулого року в області, спільними зусиллями, волонтери зібрали 354 тисячі гривень. На ці кошти придбали інсулінові помпи для малюків із цукровим діабетом, це реальна допомога. І у 2013 ми сподіваємося на хороші результати, адже планується придбати слухові апарати", - підкреслив заступник голови облдержадміністрації.

Президент Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця" Дмитро Струк подякував за всебічне сприяння та повідомив, що цього року робота волонтерів перш за все буде спрямована на широке залучення до благодійництва малого та середнього бізнесу Волині.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>