Проїзд у луцьких тролейбусах подорожчає з 1 квітня

20 березня на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради розглянуло питання про підняття вартості проїзду у тролейбусах. Доповідачем з цього питання виступила начальник управління економіки Любов Ковпак. Вона зауважила, що діючий тариф у розмірі 1 гривня, затверджений ще у 2009 році. Нині Луцьке підприємство електротранспорту звернулося з проханням підвищити вартість разового проїзду в електротранспорті до 1,25 грн. За її словами, були надані усі розрахунки щодо обґрунтованості такого кроку.

Слід зазначити, що фактично рішення у цьому питанні було прийняте уже раніше. Члени міськвиконкому просто дотрималися формальних норм, й підтримали підвищення вартості проїзду у тролейбусах.

Так, з 1 квітня цього року тариф на разовий проїзд одного пасажира в міському електротранспорті становитиме 1,25 грн, вартість проїзду учнів загальноосвітніх шкіл, професійно-техничних навчальних закладів, студентів ВНЗ - 0,60 грн, вартість місячного проїзного квитка в міському електротранспорті - 75 грн, вартість проїзного для учнів загальноосвітніх шкіл, професійно-техничних навчальних закладів, студентів ВНЗ - 37,50 грн, вартість річного проїзного квитка для населення - 625 грн.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>